Duurzame mode: trendy én goed voor de wereld

Het is belangrijk dat je je op je best voelt in je kleding. Dat betekent niet alleen dat je mooie designs draagt die je lichaam accentueren, maar dat je de kleding ook met een trots gevoel kunt dragen. Duurzame mode draagt daar aan bij. Je bent bij deze mode niet alleen verzekerd van een mooie look en fit, maar ook van goede zorg voor de wereld om ons heen. Dat maakt het alleen maar makkelijker om te genieten van je nieuwe items.

Exclusieve duurzame mode bestellen

Het vinden van mooie, duurzame mode is niet altijd even makkelijk. Dat geldt voor tijdloze basics, maar ook voor spetterende pronkstukken. Bij La-X-Mi hebben we het onze missie gemaakt om exclusieve, stijlvolle en duurzame mode te maken die past bij moderne vrouwen. Onze designs zijn vrouwelijk, een tikkeltje sexy en tegelijkertijd stoer. Daarbij doen we ons best om je echt exclusieve duurzame mode aan te bieden. Met maximaal 15 exemplaren van ieder design weet je zeker dat je kledingkast gevuld is met unieke stukken die je nergens anders ziet.

Je wilt duurzaam shoppen, maar tegelijkertijd wel kunnen slagen voor iedere gelegenheid. Dat maken we bij La-X-Mi mogelijk. Bij ons vind je stralende galajurken, maar ook stoere leren jurken die je naar kantoor draagt. Zoek je duurzame basics als jeans en tops? Ook die hebben een plek verdiend in de collectie van La-X-Mi. Onze items zijn extra duurzaam vanwege hun veelzijdigheid. Draag een van onze pantalons naar een belangrijke meeting en transformeer hem met de juiste top in een chique avondlook voor een romantisch diner.

Duurzame mode Rotterdam

Duurzame mode is nog altijd het beste wanneer het van eigen bodem komt. Dat heeft minder impact op het milieu, maar is ook een goede manier om de lokale economie te steunen. Ben je op zoek naar duurzame mode in Rotterdam? Laat je dan verrassen door de collecties van La-X-Mi, die met ontzettend veel zorg zijn ontworpen en gemaakt. Je kunt gewoon duurzame mode online kopen. We maken het je makkelijk met onze duurzame mode webshop, waar je alle huidige designs vindt. Voor je het weet loop jij rond in trendy mode die op een duurzame manier gemaakt is.

Wat is duurzame mode

Je hoort de term overal, maar wat is duurzame mode nu precies? Dit is kleding die met oog voor mens, dier en milieu gemaakt is. Voor La-X-Mi houdt dit in dat wij onze mode altijd op een eerlijke manier maken. Zo vermijden we kinderarbeid, maar werken we samen met coupeurs uit een atelier in Amsterdam. Zij krijgen een eerlijk loon en zijn verzekerd van veilige werkomstandigheden. Op deze manier steunen we de lokale economie en maken we kleding waar je zorgeloos van kunt genieten.

Ook onze stoffen kiezen we zorgvuldig uit. Wij werken alleen met hoogwaardige stoffen uit Italië, Spanje of Frankrijk. De gebruikte materialen zijn niet op dieren getest, bevatten geen schadelijke chemicaliën en zijn voorzien van een Oeko-Tex keurmerk. We vinden het ook leuk om met duurzame materialen als bamboe te werken. Tegelijkertijd is de kwaliteit van de stoffen uitstekend. Hierdoor geniet je jarenlang van de prachtige designs van La-X-Mi. Je hoeft niet ieder seizoen oude kleding te vervangen, maar kunt een garderobe samenstellen met pronkstukken die jaar na jaar mooi blijven.

Dankzij al onze inzet kunnen wij duurzame mode Nederland aanbieden waar zorgeloos van genoten kan worden. Met onze tijdloze designs zit je altijd goed, terwijl je ook weet dat ieder kledingstuk met zorg en aandacht voor de wereld is gemaakt. Je vindt onze kwaliteitskleding online, waar je de nieuwste duurzame mode van het moment kunt shoppen.