RETOURNEREN EN RUILEN

Hoe stuur ik mijn bestelling terug?

Niet helemaal tevreden met je bestelling of wil je een artikel ruilen? Dat kan! Ga naar onze contact-pagina en vul het formulier in. Stuur een email om een retour en/of omruiling aan te vragen. Per e-mail ontvang je dan een retournummer en instructies voor de retourzending. Zodra we je retourzending hebben ontvangen, krijg je hiervan per e-mail een bevestiging toegestuurd.
Afhankelijk van jouw wens, ruilen wij het artikel, krijg je het aankoopbedrag terug of ontvang je een shoptegoed ter waarde van het aankoopbedrag.

RETOURADRES

LA-X-MI Pure Power Pure Goddess
Heemraadssingel 89
3022 CA Rotterdam

Belangrijk!
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

  • De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn én moet een geldig retournummer hebben. Wij raden je aan om je retour altijd als postpakket te versturen.
  • Het pakket dient in originele verpakking retour worden gestuurd. De verpakking moet ook compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn.
  • De items van je retourzending dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.
  • Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen.

Een onaangemelde retourzending of een retourzending zonder retournummer en/of waar geen (toereikende) portokosten voor is voldaan, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per direct retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan zijn verbonden, zijn voor rekening van de afzender.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, waarvan de verpakking beschadigd is of ontbreekt, worden ook niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan zijn verbonden, zijn voor rekening van de afzender.

Indien jouw bestelling beschadigd is bezorgd, verzoeken we je dit z.s.m en uiterlijk binnen 48 uur aan de klantenservice per e-mail te melden.

Hebben jullie mijn retour ontvangen?

Het duurt doorgaans zo’n 2-3 werkdagen voordat wij je retour ontvangen. Zodra we je retour ontvangen, sturen we een bevestiging per e-mail. Wij raden altijd aan om je retourzending als postpakket met een track- en tracenummer naar ons te sturen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Nadat wij jouw retour in goede orde hebben ontvangen, krijg je binnen 14 dagen het aankoopbedrag van je retour op jouw rekening gestort (verzendkosten worden niet vergoed). De terugbetaling gaat automatisch via de betaalrekening/betaalmethode waarmee de originele betaling is gedaan.

Kan ik mijn artikel ook ruilen?

Als je één of meerdere artikelen wil ruilen voor een andere maat, dan kan je een omruiling aanvragen via het contactformulier op de site. Wij controleren de beschikbaarheid van je gewenste ruilmaat en reserveren deze vervolgens direct. Nadat wij jouw retour hebben ontvangen, wordt het item met de nieuwe maat kosteloos naar je verzonden.

Er kan alleen geruild worden voor hetzelfde artikel in een andere maat. Mocht jouw gewenste maat niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij even contact met je op om dit te melden en kunnen wij desgewenst uw ruiling omzetten in een retour.

Kan ik ook een tegoedbon ontvangen?

Als je regelmatig iets bij LA-X-MI Pure Power Pure Goddess bestelt of al iets nieuws op het oog hebt, kan je het aankoopbedrag van je retour ook als tegoedbon ontvangen. Je krijgt dan een persoonlijke code die je bij het afrekenen van een nieuwe bestelling kan gebruiken. Een tegoedbon is 1 jaar geldig en dient in 1 keer besteed te worden. Tegoedbonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Hoelang is de bedenktijd?

Vanaf het moment dat je jouw bestelling thuisbezorgd krijgt, heb je veertien (14) dagen bedenktijd. Wanneer je niet tevreden bent over een artikel, kan je het binnen deze bedenktijd ruilen of retourneren.

Als je een retournummer hebt ontvangen, dien je het artikel binnen veertien (14) dagen aan ons terug te sturen.

Betalen jullie mijn bezorgkosten terug als ik iets retourneer?

De kosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor je eigen rekening. Wij raden aan om je retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvang je namelijk een verzendbewijs en is je pakket altijd traceerbaar via Track & Trace. De kosten hiervan bedragen € 6,95.

Voor verkeerd geleverde of bij ontvangst beschadigde artikelen geldt een uitzondering. In dit geval worden de kosten voor het retourneren uiteraard wel door LA-X-MI Pure Power Pure Goddess vergoed. Dit doen wij door het toesturen van een pakketzegel of door het terugstorten van de bezorgkosten op uw rekening.

Geld het retourbeleid ook als een artikel in de sale is?

Zeker! Alle artikelen kunnen altijd geretourneerd worden en je krijgt altijd je geld terug (of een tegoedbon als je daarvoor kiest), ook als het een afgeprijsd artikel uit de sale of outlet betreft.