Dit zeggen onze klanten

Kwalitatief en super mooi

Rated 5,0 out of 5
februari 12, 2022

Ik heb meerdere items bij La-X-Mi gekocht. En allemaal even prachtig. De kwaliteit is super, het accentueert de mooie delen van je lichaam. Ik ben er super bij mee! Ik voel me echt super vrouwelijk in deze kleding en krijg altijd veel complimenten als ik het draag.

Linda Udo (57)

Zeer elegante jurk

Rated 5,0 out of 5
januari 11, 2022

Ik heb een erg mooie en elegante gele jurk van La-X-Mi. Het zit als gegoten en het materiaal voelt heerlijk zacht aan. Het jurkje heeft echt een luxe uitstraling en maakt mijn look helemaal af.

Joy

Stoer

Rated 5,0 out of 5
januari 5, 2022

Ik heb een rokje van Laxmi. Mooi kort en met dikke sneakers voel ik mij helemaal de blitz. Ik draag er een basic shirt op. Zo valt het rokje meer op. Vet stoer om van een echte modeontwerpster een rokje te hebben.

Evelien (18)

Supervet rokje

Rated 5,0 out of 5
december 21, 2021

Ik heb van mijn moeder een supervet rokje gekregen van La-X-Mi. Ik voel mij helemaal top met dit merkrokje. Ik krijg veel complimenten. Het rokje draag is casual maar ook als ik een feestje heb. Het is te combineren met zoveel leuke tops!

madelon van der hoeven

Jurkje in de spotlights

Rated 5,0 out of 5
december 21, 2021

Voor het programma van Astrid Joosten (Wat verdien jij) heb ik een oranje jurkje van La-X-Mi gedragen. De hele crew complimenteerde mij met dit jurkje. Het is een jurkje waar een paar mooie hakken zeker mooi onder staan maar met sneakers krijgt het net even een sportieve look.

Aletta Makken

Deel jouw ervaring