Shop de nieuwste collectie

Aanbieding!
90,30
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Blouses

Blouse Shira

71,40
Aanbieding!
Aanbieding!

Jurken

Kaftanjurk

83,30
Aanbieding!
104,30
Uitverkocht
195,00
Uitverkocht
Aanbieding!

Recente reviews LaXmi; Exclusieve dameskleding

Trendy, kwaliteit en bovenal uniek

Geweldig!

Bekijk alle reviews

Te gekke jumpsuit

Shop exclusieve zomerjurken

Exclusieve dameskleding van LaXmi

Ben je op zoek naar stijlvolle en elegante damesmode die zeer exclusief is? Laat je dan inspireren door de uitgebreide collectie exclusieve dameskleding van LaXmi. Wij zijn een Nederlands modemerk dat zich laat inspireren door de zinderende en klassieke fashion uit Italië en Frankrijk. We creëren de meest uiteenlopende designs, van een elegante leren jumpsuit tot een exclusieve avondjurk. Ieder kledingstuk wordt duurzaam en zorgvuldig gemaakt in een atelier in Nederland, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Laat je inspireren door onze collectie exclusieve dameskleding en vind de designs die bij jouw exclusieve smaak passen.

Design jurken van hoogwaardige stoffen

Voor onze designs gebruiken we met zorg geselecteerde stoffen, afkomstig uit Italië, Spanje en Frankrijk. Ieder kledingstuk ademt dus de prachtige stijl van deze landen. We vinden het bovendien belangrijk om zoveel mogelijk met duurzame materialen te werken. Dat is niet alleen goed voor de wereld om ons heen, maar zorgt er ook voor dat jij jarenlang met een gerust hart van je garderobe kunt genieten. Doordat wij oog hebben voor ieder levend wezen, vermijden we ook materialen waarvoor dieren hebben geleden. Duurzame kleding aanschaffen is mogelijk bij LaXmi.

Handgemaakte exclusieve damesmode

Om de kwaliteit van de kledingstukken van LaXmi te garanderen, worden alle designs met de hand gemaakt in Amsterdam. Zo stimuleren we niet alleen onze eigen economie, maar verzekeren we je er ook van dat de kleding op een eerlijke manier is geproduceerd. Geen kinderarbeid en lage lonen, maar ervaren kledingmakers in een goede werkomgeving. Onze coupeuses geven ieder kledingstuk de zorg en aandacht die het verdient. Het resultaat? Prachtige exclusieve damesmode met een perfecte afwerking die jarenlang gedragen kan worden.